0418 642 465 info@vanderleebruchem.nl

Ons bedrijf

Aannemingsbedrijf Van der Lee heeft al ruim 40 jaar ervaring in het uitvoeren van werken binnen de Grond- Weg- en Waterbouw (GWW). Doordat Van der Lee een familiebedrijf is zijn de lijnen kort. Wij hechten veel waarde aan kwalitatief goed werk en voeren projecten in nauwe samenwerking uit met opdrachtgevers.

Intensief overleg

De uitvoering werkt mee aan de planning, er is binnen ons bedrijf intensief overleg tussen projectleiding en uitvoering en de directie is bekend met onderaannemers en toeleveranciers. Ons werkgebied is landelijk en onze opdrachtgevers zijn divers; waterschappen, provincies, gemeenten, natuurorganisaties, aannemers, etc. 

Daarnaast verbeteren wij zelf ons materieel. Aan de hand van wat wij in de praktijk tegenkomen verbeteren we het materieel door middel van verschillende aanpassingen waardoor de werkzaamheden, effectiever en efficienter kunnen worden uitgevoerd.

Baggeren Steenbergen door Aannemingsbedrijf van der Lee BV

Onze specialismen

Gedurende de 40+ jaren ervaring hebben we diverse specialismen ontwikkeld. Onderstaand staat een korte omschrijving van de werkzaamheden waarin wij ons door de jaren heen hebben gespecialiseerd.

 • (Onderhouds)baggerwerk & waterbodemsaneringen;
 • Plaatsen van (kunststof) beschoeiingen;
 • Aanbrengen van houten/stalen damwanden;
 • Natuurtechnisch grondverzet, aanleg van natuurvriendelijke oevers;
 • Realiseren van kadeverbeteringen;

Wilt u meer weten van onze specialismen? Bekijk dan 0nze pagina HIER .

 

Gecertificeerd

Als bedrijf hebben we natuurlijk te maken met verschillende certificaten met bijbehorende eisen. We doen ons uiterste best onszelf te verbeteren door ontwikkelingen nauw te blijven volgen en kennis te vergaren bij/ en delen met branchegenoten. Zo leren wij van elkaar.

Onderstaand staan de door ons behaalde certificaten opgesomd. Heeft u vragen over de certifiaten of wilt u kennis uitwisselen of meer te weten komen over onze bedrijfsvoering? Stuur ons dan gerust een bericht via het contactformulier. We staan u graag te woord.

 1. Co2 Prestatieladder niveau 5
 2. VCA**
 3. ISO 9001:2015
 4. SIKB BRL 7000 protocol 7003
 5. Bevoegd tot het vervoeren van bedrijfsafvalstoffen en gevaarlijke stoffen (VIHB)
 6. Tot slot is Aannemingsbedrijf Van der Lee een erkend Leerbedrijf.

© Copyright 2024 Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V.

Realisatie door: Accepta