0418 642 465 info@vanderleebruchem.nl

Ons materieel

Aannemingsbedrijf van der Lee beschikt over een uitgebreid machinepark. De machines worden met name ingezet voor baggeren, grondwerk, beschoeiingen en maaiwerkzaamheden. Onderstaand is een overzicht opgenomen van het eigen materieel met verduidelijking van foto’s. Daarnaast beschikt Van der Lee over een eigen werkplaats waar het onderhoud van de machines in eigen beheer plaatsvindt. Een deel van de machines is zelf gebouwd door het toepassen van verbeteringen die zijn ervaren in de praktijk.

Kranen

Wij hebben verschillende rupskranen, mobiele kranen en midi-mini kranen in ons machinepark. Door deze diversiteit kunnen wij vrijwel overal ons werk doen.

Vrachtwagens

Er is bijna niets wat we niet kunnen vervoeren dankzij de vrachtwagens uit ons wagenpark.

Schuifboten

Wij hebben verschillende schuifboten. Deze zetten wij in om bagger naar 1 plek toe te schuiven, om het bagger met overig vuil vervolgens met een kraan uit het water te verwijderen.

Zuigers

We beschikken over diverse typen cutterzuigers om hydraulische baggerwerzaamheden mee uit te voeren. Voor kleinschalig werk hebben we 6 tot 8-duims zuigers beschikbaar. Voor grootschalige werkzaamheden 12 tot 14 duimers.

Tractoren

Tractoren kunnen worden voorzien van verschillende werktuigen. Onmisbaar doordat ze voor veel verschillende doeleinden kunnen worden ingezet. Bijvoorbeeld voor maaiwerkzaamheden.

Kraanpontons

Ooit wel eens een kraan op een luchtbed gezien? Nee wij ook niet. Wél een kraan op één van onze pontons. Zo zijn onze kranen ook op het water inzetbaar.

Duwboten

Als er beunbakken of pontons verplaatst moeten worden over water komen onze duwboten goed van pas. De duwboten duwen het materieel op water naar de gewenste locatie.

Rupsdumpers

Een rupsdumper kan ingezet worden om grond, zand, grind, aarde of een andere soort (zware) lading mee te vervoeren en dumpen.

Bulldozer

Wist je dat een bulldozer ook wel een grondschuiver wordt genoemd? Onze bulldozer doet zijn naam hier in iedergeval eer aan. Zeer geschikt om efficiënt een flinke hoeveelheid grond te verzetten.

Grondpompen

Wij beschikken over unieke, eigen ontwikkelde grondpompen, hiermee kunnen wij waterbodem, zonder toevoeging van water, verpompen.

De Big-Float

De bigfloat is een echte alles kunner. Het drijvende onderstel zorgt ervoor dat deze kraan inzetbaar is op vele landschapstypen. Gewoon vanaf het vaste land, vanuit het water of zelfs een drassig moeras.

Midi-float

Het kleinere broertje van de Big-float. Uitermate geschikt voor ecologisch beheer door de vele mogelijkheden wat betreft inzetbaarheid.

Hieronder krijgt u een impressie van ons materieel in de praktijk.

© Copyright 2024 Aannemingsbedrijf Van der Lee B.V.

Realisatie door: Accepta